Etusivu
vaihtolavat

Vaihtolavat

Vaihtolava, roskalava, jätelava vai pelkkä lava?
Monta on kutsumanimeä mutta niin on käyttötarkoitustakin. Oli kyse sitten isoista saneerauksista tai pienistä pihatalkoista niin meiltä niitä saa joka tarkoitukseen. Toimitukset ja muut lavapalvelut hoituvat nopealla ja täsmällisellä aikataululla.

Vaihtolavat ovat siistejä ja tilavuudeltaan noin 7 – 20 m³, joten ne soveltuvat hyvin myös ahtaisiin parkkihalleihin sekä pihoihin. Valikoimassamme on jokaiseen tilanteeseen sopivia vaihtolavoja kuten esimerkiksi nostolenkeillä varustetut, kannelliset ja laskurullalliset lavat.

Pieni vaihtolava

Käytetään painavia betoni-, kivi- ja maajätteittä varten. Pienellä vaihtolava-autolla toimitettavissa suurimpaan osaan ahtaita porttikongeja ja parkkihalleja.
lavat

Iso vaihtolava

Isommat vaihtolavat soveltuvat paikkoihin joissa ei ole pituus- ja korkeusrajoitteita. Suurempi kuutiotilavuus mahdollistaa kuljettamaan kevyempiä jätelajeja kerralla enemmän.
Kansilavat

Kannellinen vaihtolava

Kannella varustetut vaihtolavat on mahdollista lukita, näin varmistat että lavalle ei päädy muiden roskia. Käytetään yleisesti myös kohteissa joissa on otettava huomioon paloturvallisuus. Kannen avaus ja sulkeminen tapahtuu hydraulisesti käsin pumppaamalla.

Miksi valita meidät?

Vaihtolava toimitukset:

Tarvittaessa koko Suomen alueelle lisätietoa kysymällä!

Usein kysytyt kysymykset: Vaihtolavat

Ota yhteyttä meihin joko sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai soita 0400 617155. Laskemme tarjouksen aina tapauskohtaisesti.

Yleensä jo samana päivänä. Viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Normaali toimitusaika on arkisin klo 7.00–15.00. Etukäteen sovittuna myös iltaisin ja viikonloppuisin, lisämaksua vastaan.

Ei tarvitse. Tällöin annetaan tarkat toimitusohjeet tilauksen yhteydessä.

Jos lavalle on esteetön pääsy niin ei tarvitse.

Ei valitettavasti, lopullinen summa määräytyy jätteiden painon mukaan joten maksutapana on aina lasku.

Rakentamisesta ja remontoimisesta syntyvää jätettä. Ongelmajätteitä on mm. painekyllästetty puu, asbesti, öljyt ja maalit, akut, elektroniikka, autonrenkaat sekä elintarvikkeet.

Talkoojätelavalle saa laittaa jätettä esim. varastojen ja pihan siivoamisesta syntyvää jätettä. Elektroniikasta ja autonrenkaista peritään erillinen kappale maksu. Kiellettyjä jätteitä on mm. öljyt ja maalit, kyllästetty puu ja asbesti.

Puujätelavalle saa laittaa vain ja ainoastaan puujätettä. Kuormissa ei saa olla painekyllästettyä puuta eikä kantoja.

Haravoinnista syntyvää jätettä kuten lehtiä ja risuja. Maa-ainekset ja kannot eivät kuulu haravointijätteeseen.