vaihtolavat lehto&jylhä

Vaihtolavat

Vaihtolavat ovat siistejä ja tilavuudeltaan 7 – 15 m3, joten ne soveltuvat hyvin myös ahtaisiin parkkihalleihin sekä pihoihin. Valikoimassa jokaiseen tilanteeseen sopivia vaihtolavoja esim. nostolenkeillä varustettuja, kansilavoja, laskurullallisia yms…
Kannella varustetut lavat on mahdollista lukita, näin varmistat että lavalle ei päädy muiden roskia.

Pieni vaihtolava

 • Pituus: 4,0 m
 • Korkeus: 1,2 m
 • Leveys: 2,0 m
Käytetään painavia betoni-, kivi- ja maajätteittä varten. Pienellä vaihtolava-autolla toimitettavissa suurimpaan osaan ahtaita porttikongeja ja parkkihalleja.
lavat

Iso vaihtolava

 • Pituus: 4,5 - 5,0 m
 • Korkeus: 1,6 m
 • Leveys: 2,3 m
Isommat vaihtolavat soveltuvat paikkoihin joissa ei ole pituus- ja korkeusrajoitteita. Suurempi kuutiotilavuus mahdollistaa kuljettamaan kevyempiä jätelajeja kerralla enemmän.
Kansilavat

Kannellinen vaihtolava

Kannella varustetut vaihtolavat on mahdollista lukita, näin varmistat että lavalle ei päädy muiden roskia. Käytetään myös kohteissa joissa on otettava huomioon paloturvallisuus.
Oranssi auto ja vaihtolava Helsinki keskustan alueella on tuttu näky. Teemme lumen kuormausta ja kuljetusta. Olkaa yhteydessä toimistoomme.
Lopetimme kahden tunnin palvelun aktiivisen markkinoimisen syyskuussa 2011, koska toisinaan liikenneruuhkat tai huomattavan vaikeat sääolot estivät aikataulussa pysymisen. Osa autoistamme on edelleen päivystysajossa, joten kiiretilanteessa kannattaa soittaa 050-2005 ja kysyä saatavuutta. Vaihtolava toimitukset onnistuu usein nopeasti alueille Helsinki, Espoo, Vantaa.
Rakennusjätelavalle saa laittaa normaalista rakentamisesta ja purkamisesta syntyvää jätettä pois lukien ongelmajätteet, joihin kuuluvat mm. painekyllästetty tai homehtunut puu, asbesti, kreosiitti, öljyt ja maalit, elektroniikka, autonrenkaat eikä elintarvikkeet.
Puujätelavalle saa laittaa tavanomaista puujätettä. Kuormissa ei kuitenkaan saa olla kovalevyä, Haltex levyä tai toja-levyä, koska ne luokitellaan rakennusjätteeksi. Painekyllästettyä tai homehtunutta puuta ei myöskään saa olla joukossa. Jos kuorma sisältää painekyllästettyä puuta, lähes poikkeuksetta koko kuorma luokitellaan sellaiseksi ja veloitus tapahtuu vastaavan hintaluokan mukaisesti. Tästä jätteen vastaanottajat ovat tarkkoja.
Haravointijätelavalle saa laittaa haravointijätettä, muttei puiden runkoja tai kantoja, maa-aineksia tai kiviä. Jätteet tulee olla lavalla vapaasti eivätkä jätteet saa olla pakattu muovisäkkeihin tai vastaaviin pakkauksiin. Ohjeiden vastaisesti täytetty lava saattaa muuttaa kuorman laatua talkoojätteeksi jolloin veloitus on kalliimpi (useimmiten talkoolava).
Talkoojätelavalle saa laittaa jätettä pihojen ja kiinteistöjen siivoamisesta. Jos talkoojätelavalle laitetaan esim. auton renkaita tai elektroniikkaa, peritään näistä maksu erillisen hinnaston mukaisesti kappaleittain.Talkoojätteisiin ei saa laittaa: öljyjä tai maaleja, painekyllästettyä tai homehtunutta puuta, asbestia eikä kreosiittia.
SER-jätelavalle saa laittaa kaikki jakeet vapaasti. Vastaanottopaikalla jätteen vastaanottaja huolehtii siitä, että kukin jätejae tulee lajiteltua omaan linjastoon. Lavalle ei kuitenkaan saa laittaa öljyjä eikä maaleja. Ne tulee toimittaa omana kuljetuksenaan eri vastaanottopaikkaan kuin esimerkiksi elektroniikkajäte ja rengaskuormat.
Nimensä mukaan se on tarkoitettu painekyllästetylle puulle ja siinä ei saa olla muuta.
Asbestilavalla asbesti tulee olla pakattu ilmatiiviisiin lasikuituisiin säkkeihin. Soita, niin neuvomme tässä ykstyiskohtaisesti. Samalla lavalla saa olla rakennusjätettä.
Lavan tilaaja vastaa aina luvista katualueen käyttämisestä väliaikaiseen lavan säilyttämiseen. Mikäli tilaajalla ei ole omia puomeja, liikenteenohjauskeiloja, tai lippusiimaa, niin silloin palvelun kannattaa ulkoistaa LKJ Group Oy:lle, joka vastaa päätoimisesti katualuejärjestelyistä.
Käymme tyhjentämässä pääsääntöisesti aina sen lavan joka asiakkaalle on toimitettu. Veloitusperusteena on tyhjennyksien lukumäärä, jätteen määrä sekä tyyppi. Veloitus tapahtuu lähtökohtaisesti normaalin hinnastomme perusteella. Pitempiaikaisissa ja yksilöllisissä tarpeissa annamme mielellämme tarjouksen. Tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostitse.
Yksityishenkilöt maksavat samalla tavalla kuin yritykset, eli laskulla. Avaamme jokaiselle henkilölle oman asiakastilin, kuten yrityksillekin. Tarkistamme aina yksityishenkilön luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä. Joissain tapauksissa veloitamme ennakkomaksun kuljetuksesta sekä arvioidusta jätteestä. Mikäli ennakkoon veloitetaan likaa, erotus palautetaan tilille kahden arkipäivän sisällä.
Lopullinen veloitettava summa tiedetään vasta jäteasemalle punnituskuitin perusteella. Niinpä maksutapana on aina lasku.

Miksi valita meidät?

 • Hinnat aina kilpailukykyisiä eikä sisällä piilokuluja.
 • Kokeneet ja osaavat kuljettajat.
 • Kalusto on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen.
 • Todella nopea ja mutkaton palvelu.
 • Käytössämme sähköiset siirtoasiakirjat.
Toimialueena pääkaupunkiseutu sekä Lahden alue.
vaihtolavat lehto&jylha
roskalava lehto&jylha
talkoolava lehto&jylha
jätelava lehto&jylha